Ardennen survival Outlive experience
 

Belgische Ardennen

Rue de Barvaux 81
6941 Bomal sur Ourthe

 

072-574 60 49
Nederlands hoofdkantoor

Routeplanner

 

Bivak

Outlive Experience Survival Belgische Ardennen

Voor de gene die met volle teugen wil genieten van de prachtige natuur in de Ardennen, hebben wij het bivak terrein. Dit is een prachtig stuk bos midden in de heuvels van de Ardennen aan de rivier de Ourthe. Je kan hier naar hart en lust kampvuur steken, bbq, zwemmen en nog veel meer. Je kan op het bivak kiezen uit 2 verschillende overnachtings mogelijkheden.

Het tipi kamp met 8 persoons tipy's. Of je kiest er voor om echt back to basic te gaan. je krijgt dan een aantal zijlen, touwen, palen en daar moet je dan je eigen onderkomen van zien te maken. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers; informeer naar jouw persoonlijke tarief.

Camping

Outlive Experience Survival Belgische Ardennen

Voor wie toch lekker in de buitenlucht onder tentdoek wil slapen, maar wel (moderne!) douche en toiletfaciliteiten bij de hand wil hebben, bieden we overnachtingen aan op verschillende campings in de omgeving.

Deze campings liggen direct aan de Ourthe of mooi verscholen in het bos, en bieden volop sfeer en gezelligheid voor actieve kampeerders, zeker ook als zij hun kinderen meenemen! De campings beschikken over gezellige tavernes, waar u broodjes en maaltijden kunt afhalen, maar ook heerlijk kunt eten.

 

Chambres et tables d’hôtes Laparesse

Outlive Experience Survival Belgische Ardennen

In het prachtige dorpje Sy, ligt aan de oevers van de Ourthe dit kleine hotelletje met 5 luxe gastenkamers met eigen badkamer. Voor iedereen die na een vermoeiende dag van mountainbiken, kanoën of abseilen wil genieten van luxe en rust is dit de perfecte “place to be”! En je kunt er ook nog heerlijk eten!

Domaine de Palogne

Outlive Experience Survival Belgische Ardennen

In het prachtige dorpje Logne liggen voor wie iets meer comfort wil dan het verblijf in een tent, 3 prachtige gites langes de rivier de ourthe. Hier kunnen groepen tussen de 20 en 60 personen verblijven. Een prachtige uitvalsbasis voor een sportieve activiteit of heerlijke wandeling.

 
Het OrangeLine logo OrangeLine Uitgeest ®- The Netherlands