Ardennen survival Outlive experience
 

Belgische Ardennen

Rue de Barvaux 81
6941 Bomal sur Ourthe

 

072-574 60 49
Nederlands hoofdkantoor

Routeplanner

 

Wij zijn Outlive Experience...

Outlive Experience Survival Belgische Ardennen in Noord-scharwoude

...en trots op ons professionele bedrijf, dat kantoor houdt in het Noord Hollandse Noord-Scharwoude, maar haar activiteiten organiseert vanuit haar vestiging vlakbij het Belgische Durbuy; het kleinste stadje van Europa. Wij hebben jarenlange ervaring in de organisatie van buitensport activiteiten van topniveau. De laatste jaren organiseren wij onze arrangementen voornamelijk in de Belgische Ardennen, waar de ruige natuur, de snelstromende riviertjes en de steile rotswanden schreeuwen om onze outdoor en survival arrangementen.

Eigenaar Koen heeft erg veel ervaring met het werken in de buitensport. Als onze “captain” is hij voortdurend op zoek naar nieuwe spannende en uitdagende outdoor evenementen, bijgestaan door ons team van kundige en gedreven mannen en vrouwen. Uiteraard staan naast avontuur en uitdaging, plezier en gezelligheid voorop!

Outlive Experience stáát voor een uitstekend georganiseerd bedrijfsfeest, vrijgezellen party, groepsuitje of familiefeest. Wij organiseren tal van dag- en meerdaagse buitensport evenementen voor iedereen die plezier heeft in plezier maken en tegelijkertijd zijn of haar grenzen wil verleggen.


Mede dankzij onze instructeurs zijn onze outdoor activiteiten geschikt voor mensen mèt, maar zeker ook zònder ervaring! Wij staan garant voor professionele begeleiding en instructie, waardoor uw outdoor event niet alleen leuk en uitdagend is, maar bovenal ook veilig!


Ons team staat klaar om u een aantal onvergetelijke survivaldagen te bezorgen in de Belgische Ardennen!

Your Fun Starts With Us!

 
Het OrangeLine logo OrangeLine Uitgeest ®- The Netherlands